‘HR vakmanschap in de zorg’

Maurice Sluis 15-10-2019 14:00
Categorieën: Inspiratiebijeenkomst, Nieuws

HR vakmanschap in de zorg’

Donderdag 21 november 2019 is op ons kantoor Zwolle de volgende inspiratiebijeenkomst met als thema ‘HR vakmanschap in de zorg’ met Ton Leijten en Bert Roelofs als sprekers.

Plezier in het werk, daar draait het om. Ook in de zorg. Of misschien wel: vooral in de zorg. Maar hoe zorg je als manager of bestuurder van een zorginstelling ervoor dat je medewerkers competent en gemotiveerd zijn, en bovendien op een effectieve manier werken? We behandelen samen o.a. een HR-verbetermodel dat de verbinding legt tussen globale theorie ontwikkeling en lokale uitvoeringspraktijk: doordachte handelingsperspectieven die een praktische leidraad vormen voor HR-vakmanschap. HR vakmanschap helpt iedereen die te maken heeft met HR in de zorg om tegelijkertijd de organisatie, het (patiënten)logistieke proces en de professional te verbeteren. Op basis van een handig negenveldenmodel komen o.a. aan bod de resultaatverantwoordelijke eenheid, het resultaatverantwoordelijke team, gedeeld leiderschap, arbeidsmarktmanagement, management development, talentmanagement, beoordelen en belonen, en arbo.

Sprekers

  • Ton Leijten, Directeur Winston Spencer Resources en auteur van het boek ‘HR vakmanschap in de zorg’
  • Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap bij Gelre Ziekenhuizen

Aan de hand van een korte inleiding en een aantal stellingen van onze gastsprekers willen wij graag een interactieve bijeenkomst tot stand brengen. Wij nodigen je graag uit om zelf stellingen in te brengen.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden kan via deze link.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Mathe Arends.

 

Datum en locatie

  • Donderdag 21 november 2019: 16.00 - 19.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
  • Aardoom & de Jong Zwolle, Ter Pelkwijkpark 18, te Zwolle. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

 

Reageer