Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Maak kennis met Erica

Maak kennis met onze collega's
10 May 2023

Team W&S stelt zich voor!
Deze week: Erica Brenninkmeijer

Mijn naam is Erica Brenninkmeijer,
projectmedewerker bij Aardoom & de Jong.   

Bij Aardoom & de Jong proberen we de samenleving elke dag een beetje beter te maken. Dat is één van de dingen waar ik enthousiast van word in deze functie. Maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid en iets voor een ander kunnen betekenen lopen namelijk als een rode draad door mijn leven.

Als kind wilde ik altijd anderen helpen, tijdens mijn studententijd heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Ghana, in mijn carrière als logopedist hielp ik kinderen met het oplossen van spraak- en taalstoornissen en momenteel ben ik naast het werk ook taalcoach voor een Eritrese vrouw. 

En wie ben ik verder? Ik ben opgegroeid in Wierden en ben via Groningen, Amsterdam en Utrecht in Breukelen beland. In mijn vrije tijd geniet ik van familie en vrienden, koken & etentjes hosten, natuur, series/films en het liefst zie ik zoveel mogelijk van de wereld! 

Wat maakt mijn baan zo leuk? Samen met enthousiaste collega’s zet ik mij in om maatschappelijke organisaties (verder) te helpen en daar draag ik graag aan bij. De dagen vullen zich met diverse werkzaamheden en het contact met de kandidaten, opdrachtgevers en collega’s maakt dat de (werk)dagen voorbij vliegen. Daarbij is er ruimte voor gezelligheid en een grap op de werkvloer! 

Wil jij ook bijdragen aan een betere samenleving, organisaties verder helpen of een keer een kop koffie drinken bij Aardoom & de Jong? Neem dan gerust contact op! Mijn contactgegevens zijn: 

 

Nieuws

Diversiteit & Inclusie
27 May 2023
Maak kennis met onze collega's
24 May 2023
Maak kennis met onze collega's
10 May 2023
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close