Webinar: 'De Grote Marshmellow Test - een waardenstrategie'

Rose van der Giessen 30-12-2020 12:14
Categorieën: Blog

Op dinsdag 12 januari 2021 organiseert Aardoom & de Jong van 16.00-17.00 uur de online inspiratiebijeenkomst 'De Grote Marshmellow Test - een waardenstrategie’ met sprekers Erika Diender en Patrick Eckringa.
 
'Het onderscheidend vermogen van een organisatie schuilt niet in de gekozen waarden, maar in de manier waarop een organisatie de waarden in de dagelijkse praktijk waarmaakt.'
Tijdens dit webinar nemen Erika Diender en Patrick Eckringa u mee in hun werkwijze om te komen tot een waardenstrategie.  

  • Hoe kun je met waarden een organisatie besturen? Of: Hoe maak je waarden leidend bij het besturen van een organisatie? 
  • Hoe blijf je trouw aan je waarden? 
  • Hoe speel je in op veranderende waarden?

Ook benieuwd naar hun aanpak van een waardenstrategie? Als deelnemer kun je de presentatie en het gesprek hierover online bekijken en is het mogelijk om tijdens het webinar vragen aan Erika en Patrick te stellen.

Sprekers:

  • Erika Diender is sinds september 2017 voorzitter college van bestuur van Quadraam. Na een loopbaan in het bedrijfsleven, het hbo en bij de politie koos zij voor het voortgezet onderwijs. Erika is master in Change Management.
  • Patrick Eckringa startte op 1 januari 2018 bij Quadraam als lid college van bestuur. Hij begon in het voortgezet onderwijs en werkte daarna in het hbo bij Journalistiek, Pedagogiek, de Lerarenopleiding en Communicatie. Patrick is neerlandicus

Quadraam is een stichting van 14 scholen (21 locaties) voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Quadraam telt 1500 medewerkers en 12.500 leerlingen.

Registreer je via deze link

Reageer