Dionne van der Straten versterkt het team van Aardoom & de Jong

Rose van der Giessen 8-1-2020 13:20
Categorieën: Nieuws

Maarten: "We zijn verheugd om te kunnen vertellen dat Dionne van der Straten zich per 6 januari 2020 bij ons team heeft gevoegd. Dionne zal zich met name gaan richten op de werving & selectie vanuit ons kantoor Eindhoven".

Dionne is, na haar opleidingen Psychologie en Rechten, werkzaam geweest als adviseur vanuit de BMC groep binnen het sociaal domein. In diverse opdrachten was ze actief binnen zowel gemeenten als zorg- en welzijnsinstellingen. Daarnaast heeft ze binnen BMC rollen vervuld als accountmanager en leer- en ontwikkelmanager. Haar interesse voor het verbinden van talent aan de juiste plek in een organisatie heeft ze daarbij steeds in kunnen zetten. 

Dionne: "Een bijdrage leveren aan het verbeteren van de publieke sector; dat is de rode draad door mijn loopbaan en de missie van Aardoom & de Jong. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn nieuwe collega’s daaraan verder te werken. De komende tijd zal ik mij richten op het uitbreiden en verstevigen van ons netwerk in het zuiden van Nederland vanuit het kantoor in Eindhoven. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking en bouw graag mee aan de groei van Aardoom & de Jong!".

Heel veel succes en plezier Dionne!

Reageer