YEPP kwam voor mij op het perfecte moment

Maurice Sluis 17-9-2019 13:29
Categorieën: Blog, Nieuws

"YEPP kwam voor mij op het perfecte moment"

Ciska Rouw, Yepper van het eerste uur, heeft haar eerste halfjaar bij een goededoelenorganisatie erop zitten. Zij kijkt terug en blikt vooruit:
“YEPP kwam voor mij op het perfecte moment. Ik werkte als docent Communicatiewetenschap bij een universiteit, maar wilde liever aan de slag in de publieke sector en mijn professionele skills verder ontwikkelen. Ik was al een tijdje bezig geweest als ondernemer op het gebied van innovatie, maar wilde graag op grotere schaal innoveren en organisaties buiten het onderwijs verkennen. Bovendien was ik toe aan een volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling: hoe kan ik in een werkomgeving meer uit mezelf halen, ook in de interactie met anderen? Ik reageerde enthousiast op de vacature en ben vervolgens als eerste Yepper gestart.

Om haar maatschappelijke impact te kunnen vergroten, zit mijn opdrachtgever in een verandertraject op zowel merk- als organisatieniveau. Mijn rol verandert mee met de behoefte van de organisatie in dit proces. Mijn leidinggevende en ik zorgen er wel steeds voor dat mijn taak goed past bij mijn talenten en interesses. Ik krijg veel verantwoordelijkheid, en denk mee en leer veel over sociale innovatie, strategie en organisatieontwikkeling. Niet alleen kan ik me zo professioneel verder ontwikkelen, persoonlijk valt er ook meer dan genoeg te leren. Het YEPP-programma daagt me uit om in de praktijk echt aan de slag te gaan met mijn leerpunten, waardoor ik in korte tijd een snelle ontwikkeling doormaak.

Inmiddels ben ik een halfjaar bezig – en nog net zo enthousiast! Ik kijk reikhalzend uit naar het tweede!”


Wil je ook meer informatie over het YEPP Leiderschapsprogramma klik dan hier of neem contact op met Rene Leermakers.

Reageer