Nu ook YEPP Open inschrijving!

Maurice Sluis 17-7-2019 10:36
Categorieën: Nieuws

Nu ook YEPP Open inschrijving!

Recent hebben wij de scope van het YEPP Leiderschapsprogramma verbreed. Opdrachtgevers gaven aan dat er behoefte is aan een dergelijke variant. Daarom is er nu ook ruimte om talent dat al binnen een organisatie aanwezig is aan het YEPP leiderschapsprogramma te laten deelnemen.

Dus ook wanneer je al voldoende talent in huis hebt, biedt YEPP nu een gerichte oplossing om talent te behouden en versneld te ontwikkelen tot de leiders van de toekomst.

Deelnemen is eenvoudig: je schrijft jouw opvallende medewerkers met talent voor leidinggeven in voor het YEPP-programma en wij zorgen ervoor dat zij in 2 jaar tijd uitgroeien tot coachende leiders voor jouw organisatie. Voorwaarde is dat de betreffende medewerker tijdens het traject (naast de reguliere werkzaamheden) enkele projecten kan volbrengen die aansluiten bij het programma, om zo het rendement van het YEPP programma te maximaliseren.

Klik voor meer informatie over het YEPP leiderschapsprogramma deze hier. Speciaal voor deelnemers hebben we ook een wervingssite.

Er is nog ruimte voor de enkele deelnemers voor het programma dat na de zomer (september) start. Interesse? Neem dan nu contact met Rene Leermakers

Reageer