Nieuw: De Nieuwe Bestuurder

Rose van der Giessen 22-2-2021 11:45
Categorieën: Blog

Maurice: “Wij zijn trots te kunnen melden dat Aardoom & de Jong, samen met Frank van Dooren en Clemens Blaas, een nieuw programma heeft ontwikkeld speciaal voor toekomstige bestuurders in de publieke sector.

‘De Nieuwe Bestuurder - Het meest persoonlijke programma voor de volgende stap in jouw loopbaan’

Frank: “Je hebt al mooie stappen gemaakt in je loopbaan en je bent nu op een plek waar je door jouw kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten je rol als directeur of senior manager uitstekend vervult. Mogelijk denk je al een tijdje na over wat jouw vervolgstap zou kunnen zijn. Ben je eraan toe en past het bij jou om de eindverantwoordelijke functie te vervullen? Welke kwaliteiten heb je daarvoor in huis? Wat voor type bestuurder zou je zijn? En weet
je wat je moet doen om deze stap te kunnen zetten?”

Clemens: “In het programma De Nieuwe Bestuurder staat het maken van de stap van directeur of senior manager naar bestuurder centraal. Wij bieden je de begeleiding van ervaren bestuurders en consultants van Aardoom & de Jong, zodat je ontdekt wat voor jou de beste volgende stap in je carrière is en wat ervoor nodig is om die stap te maken”.

Het programma bestaat uit een ontwikkelscan, 1-op-1 coachinggesprekken en plenaire bijeenkomsten.

Meer weten over ‘De Nieuwe Bestuurder? Lees hier meer of neem gerust contact met ons op!

Reageer