Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Maak kennis met Sanjai

Maak kennis met onze collega's
14 March 2023

Team Interim stelt zicht voor! Deze week: Sanjai Bissumbhar


Mijn naam is Sanjai Bissumbhar, consultant bij Aardoom & de Jong. 

Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. En als het even kan bezoek ik (moderne) kunstmusea in binnen- en buitenland voor ontspanning en inspiratie. Al jaren coach ik ook wekelijks op vrijwillige basis kwetsbare leerlingen die bij de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs extra hulp kunnen gebruiken.  

Als ik aan het werk ben, kunnen bestuurders, directeuren en managers van maatschappelijke organisaties op mij rekenen wanneer het bouwen en beheren van hun organisatie snel een passende interim oplossing nodig heeft, of juist een duurzame oplossing met iets extra’s. 

Door de jaren heen heb ik de nodige expertise opgebouwd als senior manager en leidinggevende in de private en de publieke sector. Ik ben betrokken geweest bij complexe verandertrajecten, digitale transformaties en crisis management, zoals de kredietcrisis en meer recent de covid pandemie.  

In de praktijk is mijn streven altijd dat medewerkers onderling en met stakeholders succesgericht samenwerken aan maatschappelijke doelen. Dat stimuleer ik door het ontwikkelen van een positieve werk- en leerklimaat, waarin diversiteit en inclusie vanzelfsprekend zijn. Ik heb meegemaakt wat het positieve effect is als bestuurders dit net zo belangrijk vinden als het opmaken van de jaarrekening.  

Deze kennis en ervaring komt onze opdrachtgevers goed van pas, vooral nu de samenleving steeds meer individualiseert, samenwerken de norm is en de krapte op de arbeidsmarkt voorlopig aanblijft. 

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ook voor een vrijblijvende kennismaking, voor sparren of klankborden kun je gerust contact opnemen. 

Mijn contactgegevens zijn: 

Nieuws

Maak kennis met onze collega's
14 March 2023
De Nieuwe Bestuurder
2 March 2023
Strategisch Talent Management
7 February 2023
Maak kennis met onze collega's
7 February 2023
Samenwerkingsvraagstukken
26 January 2023
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close