Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Wil jij je ontwikkelen?

Nieuws
23 September 2022

Ruimte voor nieuwe bestuurders

De meeste mensen hebben het zichzelf al eens afgevraagd. Hoe zou ik het aanpakken als ik het voor het zeggen had? En dat is natuurlijk ook goed. Allereerst om je eigen perspectief te verplaatsen, maar ook om te voelen of je echt de ambitie voelt om te (gaan) besturen. Toch is alleen dit uiteraard niet voldoende om ook daadwerkelijk die stap te kunnen maken. Want er komt veel meer kijken bij het proces van persoonlijke ontwikkeling tot bestuurder.

De Aardoom & de Jong Academie biedt een hoogwaardig programma om erachter te komen of besturen bij je past en wat voor bestuurder jij bent. In De Nieuwe Bestuurder ga je, ondersteund door ervaren bestuurders, de uitdaging aan om eerlijke antwoorden op die zo cruciale vragen te krijgen. Vanuit de gedegen opzet van dit ontwikkelprogramma worden ook andere sleutelvragen gesteld, over wat er bij bestuurswerk komt kijken en of je er ook structureel gelukkig van wordt.

Ben jij op dit moment zo ver dat je wilt onderzoeken of je wil (gaan) besturen? Zoek je daarnaast ook een snelle en krachtige aanloop naar een functie als bestuurder? De inschrijving voor het ontwikkelprogramma De Nieuwe Bestuurder in 2023 staat open! Je kunt ook contact met ons opnemen als je eerst meer informatie wilt.

Voor bestuurders die echt niet tot 2023 willen wachten: op 5 oktober aanstaande start er een bijna volgeboekte nieuwe ronde van De Nieuwe Bestuurder. Hierin is onverwachts plek ontstaan voor een potentiële deelnemer die snel wil beslissen. Neem daarom gauw contact met ons op als je graag wilt deelnemen.

Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Maak kennis met onze collega's
29 November 2022
Diversiteit & Inclusie
26 November 2022
Maak kennis met onze collega's
23 November 2022
De Nieuwe Bestuurder
Menselijk Kapitaal
11 November 2022
Groeiversneller - Impact & Effectiviteit
31 October 2022
Samenwerkingsvraagstukken
21 October 2022
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close