Ook op zoek naar een directeur en/of manager ICT voor jouw organisatie?

Maurice Sluis 17-9-2019 13:53
Categorieën: Blog, Nieuws

Ook op zoek naar een directeur en/of manager ICT voor jouw organisatie?

De wereld van ICT is dynamisch en de technologische ontwikkelingen gaan snel. Medewerkers moeten mee blijven groeien in ontwikkelingen als digitalisering en informatiemanagement en zorgen dat ze de juiste opleidingen blijven volgen. Deze wereld brengt ons ook vele nieuwe mogelijkheden. Hoe kan ICT bijdragen aan de businessdoelstellingen van de organisatie? Hoe zorgen we dat de medewerkers de nieuwe oplossingen werkelijk gebruiken?

Thema’s als businesswaarde, innovatie, change en adoptie zijn onderwerpen waar wij dagelijks mee bezig zijn bij de werving en selectie van nieuwe kandidaten voor onze klanten. Wij begrijpen deze thema’s en weten hoe belangrijk deze zijn voor onze klanten. Het gaat hierbij om rollen zoals CIO, ICT Directeur, Manager ICT, informatie manager en enterprise architect. Rollen die zich op het snijvlak van business en ICT bewegen, met mensen die bezig zijn om de dagelijkse operatie gaande te houden en innovatie mogelijk te maken.

Wil je meer weten over de werving & selectie van ICT-ers? Neem dan contact met op met Roy Zwiep. We komen graag met je in contact om kennis te maken en onze werkwijze toe te lichten.

Reageer