Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

ADJ TALK "Strategisch HRM: de vertaling naar de praktijk en leiderschap"

Webinars & ADJ Talks
24 February 2023

ADJ TALK "Strategisch HRM: de vertaling naar de praktijk en leiderschap"

Locatie: Aardoom & de Jong, Maliebaan 108, Utrecht 
Datum: maandag 27 maart 2023 
Tijdstip: 15:30 –18:00 uur 

“Hoe geef je medewerkers richting, ruimte en vertrouwen?”, “hoe organiseer je een laagdrempelige feedbackcultuur?” en “wat is een passende span of care”? Dit zijn een aantal onderwerpen die tijdens onze ADJ Talk aan de orde komen.

Eva Knies - Hoogleraar Strategisch HRM - en Mellanie Linde – Directeur HRM Politie Nederland - nemen ons mee in recente ontwikkelingen, valkuilen en interessante invalshoeken op het gebied van strategisch HRM en de vertaling naar de praktijk. Wat werkt? Wat werkt niet? En waarom? In hoeverre is succesvol leiderschap persoonsgebonden en in hoeverre hangt het resultaat samen met andere zaken zoals de organisatiestructuur of -cultuur? 

Eva Knies is Hoogleraar Strategisch HRM aan de Universiteit Utrecht. Eva benadert leiderschap vanuit een theoretische invalshoek: zij doet onderzoek in de publieke sector naar dit onderwerp en kan ons vertellen over de effecten van verschillende typen leiderschap op medewerkers en op groepsresultaten.

Mellanie Linde is Directeur HRM bij de Politie Nederland. Mellanie heeft een uitgesproken visie op leiderschap. De Politie Nederland is een grote en complexe organisatie. Dit vraagt veel op het gebied van aansturing en leiderschap. Zij deelt haar ervaringen uit de praktijk met ons.

Nieuwsgierig naar deze perspectieven? Wil je er meer over horen, meediscussiëren en/of je netwerk uitbreiden? Meld je dan vandaag nog aan voor deze inspirerende ADJ Talk.

Aanmelden

Nieuws

Maak kennis met onze collega's
26 July 2023
Maak kennis met onze collega's
28 June 2023
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close