Webinar over leiderschap: "Alleen gezonde vissen zwemmen tegen de stroom in"

Rose van der Giessen 13-10-2020 9:34
Categorieën: Inspiratiebijeenkomst

"Alleen gezonde vissen zwemmen tegen de stroom in"

Op dinsdag 3 november 2020 organiseert Aardoom & de Jong van 16.00-17.00 uur de online inspiratiebijeenkomst over leiderschap ‘Alleen gezonde vissen zwemmen tegen de stroom in’ met sprekers Frank van Dooren en André Wierdsma.

Tijdens dit webinar gaan Frank van Dooren en André Wierdsma met elkaar in gesprek over leiderschap. Over ‘de plek der moeite’ en 'morele moed'. Over hoe je in een crisis jezelf moet uitvinden. Over plezier en passie en over de leider worden die je eigenlijk al bent.

Ook benieuwd naar hun visie en gesprek over leiderschap? Als deelnemer kun je het gesprek online beluisteren en is het mogelijk om tijdens het webinar vragen aan Frank en André te stellen.

Frank van Dooren is trainer en coach. Zo werkt hij onder andere voor de Baak in het programma Bezielend Leiderschap. Tot voor kort was hij directeur-bestuurder van een woningcorporatie in de Zaanstreek. Sinds dit jaar is Frank bij Aardoom & de Jong aangesloten en ontwikkelt hij diverse programma's.

André Wierdsma is emeritus hoogleraar ‘Organiseren en Co-creëren’ bij Nyenrode Business Universiteit. Sinds 1986 visiting professor bij CEIBS (China Europe International Business School, Shanghai/Beijing).

Bij Aardoom & de Jong begeleiden Frank van Dooren en André Wierdsma het programma ‘De goede bestuurder - besturen vanuit eigenheid, visie en waarden'.

Registreer je voor het webinar via deze link.

Reageer