Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Samen voor goud in Parijs 2024!

Samen voor goud
24 May 2022

Samen voor goud in Parijs 2024!

Wij hebben bijzonder veel bewondering voor Vincent ter Schure en Timo Fransen. Vincent is niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft de tegenslag in zijn leven omgezet naar een positief en ambitieus doel. Resultaat: 2x goud op de Paralympische Spelen. In 2016 in Rio en afgelopen jaar in Tokyo!"

Daarom blijft Aardoom & de Jong, net als de afgelopen jaren, de paralympische wielrenners Vincent en Timo steunen! Tandemteam VIT en Aardoom & de Jong gaan samen voor goud in Parijs 2024. 

Foto: Mathilde Dusol

Over Team VIT
Vincent kreeg in zijn pubertijd de progressieve oogziekte retinitis pigmentosa. Sindsdien wordt zijn blikveld steeds kleiner. Het eindstadium is algehele blindheid. Hierdoor is solo wielrennen niet mogelijk, maar tandemwielrennen samen met piloot Timo is dat wel.  

Timo: ‘’Als piloot heb ik het stuur in handen. Vergeleken met solo-fietsen is bij de tandem bijna alles x2: de snelheid, de kracht, het plezier, enzovoort. Je moet het samen doen en daarvoor moet er een hechte synergie ontstaan in de samenwerking. Dat maakt het voor mij mooier dan solo fietsen.”

Aardoom & de Jong staat achter Team VIT en steunt de sportieve ambities van Vincent ter Schure en Timo Fransen van harte.
Heel veel succes met de weg naar de Paralympische Spelen in Parijs!