Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Maak kennis met Anna

Maak kennis met onze collega's
10 January 2023

Team STM stelt zich voor! Deze week: Anna van der Giessen 


Ik ben Anna van der Giessen en ik ben programmamanager en 
consultant binnen het team Strategisch Talent Management.  

De organisaties waar wij voor werken, hebben een belangrijke
maatschappelijke opdracht. Maatschappelijke betrokkenheid is wat mij drijft om opdrachtgevers zo goed mogelijk te willen ondersteunen, zodat zíj het beste werk voor hun cliënten kunnen doen.  

Met opdrachtgevers in gesprek gaan, het vraagstuk doorgronden en daar het best passende programma voor ontwerpen, is wat ik het leukst vind aan mijn werk. Strategisch talent management (STM) past goed in dat plaatje. Met een open blik en onderzoekende houding luister ik naar wat er speelt om vervolgens de expertise die wij in huis hebben te verbinden aan een programma waar organisaties (en hun medewerkers!) echt mee geholpen zijn. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen.  

Die onderzoekende houding is belangrijk voor een succesvol STM-traject. Ik hoop dat werkgevers bereid zijn met diezelfde nieuwsgierigheid opnieuw te kijken naar onbenut talent in de organisatie. En dat medewerkers voelen dat hun talent gezien en benut wordt.  

Want, de talenten en ambities van medewerkers laten aansluiten op de strategie van de organisatie, dat is naar mijn idee hét recept voor succes. Succes betekent wat mij betreft: de organisatie doelstellingen behalen en daarmee je maatschappelijke opdracht vervullen. Waarde toevoegen door alle beschikbare kwaliteiten in de organisatie in te zetten. Dat is toch een ontzettend mooi streven! Deel je deze interesse? Dan zou ik graag eens met je van gedachten willen wisselen.  

Mijn contactgegevens zijn: 

Nieuws

Samenwerkingsvraagstukken
26 January 2023
Maak kennis met onze collega's
18 January 2023
Webinars & ADJ Talks
17 January 2023
Groeiversneller - Impact & Effectiviteit
11 January 2023
Maak kennis met onze collega's
10 January 2023
Diversiteit & Inclusie
Menselijk Kapitaal
30 December 2022
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close