Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Maak kennis met Philippe

Maak kennis met onze collega's
24 May 2023

Team ADJ stelt zich voor! Deze week: Philippe de Jong 


Ik ben Philippe de Jong,
partner en consultant bij Aardoom & de Jong.  

Als een betrokken en energieke sportliefhebber uit het bourgondische Maastricht, neem ik graag het voortouw. Naast mijn passie voor sport, verdiep ik me graag in maatschappelijke vraagstukken. 

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in strategische samenwerking tussen maatschappelijke organisaties. Een succesvolle samenwerking begint bij een duidelijke strategie en de juiste randvoorwaarden, zoals het afstemmen van de visie en doelen, de juiste governance structuur en een effectief samenwerkingsproces.   

Regelmatig begeleid ik organisaties bij het opzetten en implementeren van strategische samenwerkingen en ondersteun ze daarmee om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Samenwerken blijkt namelijk in de praktijk nogal eens weerbarstig. Daarom ontwikkelde Aardoom & de Jong 'Bruggenbouwers'.   

Kan ik jou ondersteunen om samen met alle betrokken partijen te werken aan een gezamenlijke visie en doelen voor jouw strategische samenwerking, en deze te vertalen naar concrete stappen? Neem dan gerust contact met mij op! 

Mijn contactgegevens zijn: 

 

 

Nieuws

Diversiteit & Inclusie
27 May 2023
Maak kennis met onze collega's
24 May 2023
Maak kennis met onze collega's
10 May 2023
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close