Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Maak kennis met Emilie

Maak kennis met onze collega's
29 November 2022

Team STM stelt zich voor! Deze week: Emilie Vissering 

 
Ik ben Emilie Vissering en ik werk als consultant binnen het team
Strategisch Talent Management.  

Al eens gehoord van de resource based view? Dit management raamwerk wordt gebruikt om te bepalen welke strategische middelen een organisatie kan benutten om een duurzaam competitief voordeel te creëren. De middelen die het grootste strategische voordeel opleveren zijn: de middelen die de meeste effectiviteit en efficiëntie opleveren, schaars zijn, niet gemakkelijk te imiteren zijn door concurrenten en niet substitueerbaar zijn. Met deze redenering en deze criteria zijn medewerkers de meest waardevolle middelen waar een organisatie over beschikt. Mensen zorgen namelijk voor effectiviteit en efficiëntie in het werk, zijn schaars, uniek en lastig substitueerbaar.  

Vanuit deze theorie en vanuit mijn gevoel is het heel logisch dat organisaties die goed zorgen voor hun medewerkers een groot voordeel hebben. Het ontwikkelen, waarderen en beschermen van hun competenties geeft een enorm strategisch voordeel. Als je dat goed doet, raken mensen gemotiveerd, zetten ze de extra stap om de gezamenlijke doelen te behalen en presteren ze beter. Bovendien zorgt het voor meer werkgeluk en betrokkenheid, waardoor ze langer bij de organisatie willen blijven. Voor mij genoeg reden om organisaties te willen helpen met het strategisch managen van hun talent. 

Tijdens mijn studie Strategisch HRM vond ik strategisch talent management al een erg interessant onderwerp en daarom ben ik enthousiast om hier bij ADJ mee aan de slag te zijn. Binnen team STM heb ik de kans mijn interesses te volgen en mijn expertise in te zetten. Laten we vooral eens verder praten! 

Mijn contactgegevens zijn: 

 

Nieuws

Maak kennis met onze collega's
14 March 2023
De Nieuwe Bestuurder
2 March 2023
Strategisch Talent Management
7 February 2023
Maak kennis met onze collega's
7 February 2023
Samenwerkingsvraagstukken
26 January 2023
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close