'De goede bestuurder - Besturen vanuit eigenheid, visie en waarden''

Rose van der Giessen 17-1-2020 15:14
Categorieën: Nieuws

Philippe: “Wij zijn trots te kunnen melden dat Aardoom & de Jong, samen met Frank van Dooren en Prof. dr. André Wierdsma, een nieuw programma heeft ontwikkeld speciaal voor bestuurders in de publieke sector.

‘De goede bestuurder - besturen vanuit eigenheid, visie en waarden'

Het meest persoonlijke programma voor reflectie en professionalisering voor bestuurders in de publieke sector 

Door de alledaagse drukte neem je als bestuurder vaak geen tijd voor reflectie. Wij bieden je ruimte voor zelfreflectie en professionalisering in een vertrouwelijke en veilige omgeving waar je in contact komt met andere bestuurders. We gaan met elkaar in gesprek over thema’s die voor jou en je collega’s belangrijk zijn. Wij zorgen ervoor dat je kostbare tijd waardevol wordt besteed met een sterk inhoudelijk programma en excellente procesbegeleiding.

Frank: “Het doel van het programma is ‘sterker naar buiten komen dan je binnenkomt’. We bieden de mogelijkheid om je met collega’s uit verschillende sectoren verder te ontwikkelen in het bestuurdersvak. Wat maakt jou tot een goed bestuurder? En wat is jouw volgende stap?”.

 

Meer weten over ‘De goede bestuurder – besturen vanuit eigenheid, visie en waarden’?

Lees er meer over onder onze dienstverlening of download de brochure via deze link. 

Frank van Dooren (links) is trainer en coach. Zo werkt hij onder andere voor de Baak in het programma Bezielend Leiderschap. Tot voor kort was hij directeur-bestuurder van een woningcorporatie in de Zaanstreek.

Prof. Dr. André Wierdsma (rechts) is emeritus hoogleraar ‘Organiseren en Co-creëren’ bij Nyenrode Business Universiteit. Sinds 1986 visiting professor bij CEIBS (China Europe International Business School, Shanghai/Beijing).

Reageer