Hanneke Houtzagers treedt toe bij Aardoom & de Jong.

Maurice Sluis 3-4-2018 9:47
Categorieën: Nieuws

Hanneke Houtzagers treedt toe bij Aardoom & de Jong

Philippe de Jong: “Wij zijn verheugd te kunnen melden dat per 3 april Hanneke Houtzagers is toegetreden bij Aardoom & de Jong. Met haar uitgebreide kennis en ervaring helpt Hanneke ons in de verdere groei dat ons kantoor doormaakt”.

Hanneke is haar loopbaan begonnen in de profit ( o.a. GITP en Research International/Unilever) waar zij 14 jaar verschillende leidinggevende en inhoudelijke functies heeft mogen bekleden. In 2003 is zij overgestapt naar de het publieke domein (zorg en onderwijs) en heeft daar 10 jaar gewerkt in de rol van divisiemanager, bestuurder en lid raad van bestuur. Naast deze werkzaamheden heeft zij een aantal toezichthoudende functies (vervuld) en is zij als consulent betrokken geweest bij CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise).

Sinds 2013 is Hanneke weer actief binnen de werving en selectie en is zij werkzaam geweest bij K+V. Haar aandachtsveld ligt op werven en selecteren van Bestuurders en Raden van Toezicht/Commissarissen. Dit met het motto talenten zichtbaar te maken en in te zetten in een passende context.

“Ik ben blij dat ik aansluit bij Aardoom & de Jong”, aldus Hanneke. “De inzet om een bijdrage te leveren in het publieke domein, om deze elke dag een beetje beter te maken komt voort uit een intrinsieke motivatie. Ik oefen mijn vak uit met passie, vakmanschap en gedrevenheid op menselijke maat”.

Reacties (1)

Bart Magielse 3-4-2018 20:21
Beste Hanneke, heel veel succes gewenst. Bel je binnenkort om bij te praten, als je dat tenminste ook op prijs stelt. gr Bart

Reageer