Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Waarom sponsoren wij de paralympiërs Vincent en Timo?

Samen voor goud
16 september 2021

Foto: Mathilde Dusol

Afgelopen weken kregen wij veel positieve en enthousiaste reacties op de mooie resultaten van Vincent en Timo. Maar ook de vraag: waarom sponsoren jullie eigenlijk paralympiërs? Dat leggen wij natuurlijk graag uit.

Maarten: "Wij streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. Daarom sponsort Aardoom & de Jong de paralympiërs Vincent en Timo. Zij laten zien dat je toch je doelen kunt bereiken, ook al heb je een beperking. 
De ambitie en drive van Team VIT spreekt ons enorm aan. Vincent kreeg in zijn pubertijd de progressieve oogziekte retinitis pigmentosa. Sindsdien wordt zijn blikveld steeds kleiner. Het eindstadium is algehele blindheid. Hierdoor is solo wielrennen niet mogelijk, maar tandemwielrennen samen met piloot Timo gelukkig wel.
Wij hebben bijzonder veel bewondering voor Vincent en Timo. Vincent is niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft de tegenslag in zijn leven omgezet naar een positief en ambitieus doel. Resultaat: 2x goud op de paralympische spelen. In 2016 in Rio en nu weer in Tokyo!!"

Nieuws

Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
14 oktober 2021
Strategisch Talent Management
8 oktober 2021
Diversiteit & Inclusie
5 oktober 2021
Diversiteit & Inclusie
29 september 2021
Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
28 september 2021
Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close