Versterking voor Aardoom & de Jong

Aardoom & de Jong 28-5-2021 9:55
Categorieën: Algemeen, Nieuws

Hanneke van Stigt Thans is per 1 mei gestart als Consultant ICT bij Aardoom & de Jong. Zij zal zich bezig gaan houden met Werving & Selectie voor vaste en interim ICT vacatures en opdrachten op ICT directie- en management en (senior) professional niveau.

Roy: “Hanneke heeft jarenlange ervaring in de recruitment en heeft zich onder meer bezig gehouden met capaciteitsmanagement in de zorg. Vanuit haar ondernemerschap is Hanneke ervaren in advies, uitvoering, training en coaching onder meer op het gebied van recruitment en kwantitatieve & kwalitatieve vraagstukken m.b.t. personele capaciteit, loopbaanontwikkeling en talentontwikkeling.”

Hanneke: “Afgelopen week fijne dagen gehad bij Aardoom & de Jong met nader kennismaken, systemen leren kennen, uitleg over actuele ICT-ontwikkelingen en veel voorkomende termen en rollen in de ICT. Goed te merken dat ik het al goed kan plaatsen, vooral hoe ICT in een organisatie staat, welke informatiebehoefte er is en hoe informatie verzameld, bewerkt, gedeeld, beschermd wordt. Uiteraard is er nog meer te ontdekken en dat ga ik met veel plezier doen!”

Roy: “Wij zijn zeer enthousiast om Hanneke te verwelkomen en kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Reageer