Met de komst van Roeli Pot breidt Aardoom & de Jong haar adviestak verder uit met ‘Diversiteit & Inclusie'

Femke van der Wilk 14-2-2019 16:46
Categorieën: Nieuws

Met de komst van Roeli Pot breidt Aardoom & de Jong haar adviestak verder uit met ‘Diversiteit & Inclusie’

Philippe: “Aardoom & de Jong is de partner voor adviesvraagstukken op het gebied van strategie, (top)structuur, bemensing en ontwikkeling. Vanaf 1 maart breidt Aardoom & de Jong haar adviestak uit met ‘Diversiteit & Inclusie’. We zijn heel trots om Roeli Pot te mogen verwelkomen bij Aardoom & de Jong. Als Associate Partner bij Aardoom & de Jong gaat zij zich inzetten om het publieke domein meer divers en inclusief te maken.

Roeli: “Ik geloof in de kracht van diversiteit en inclusie. Diverse teams zorgen meestal voor meer creativiteit en innovatie en betere besluitvorming. Bovendien is een divers samengestelde organisatie beter afgestemd op de verschillende klantbehoeften. Diversiteit betaalt zichzelf dus terug, maar het gaat niet vanzelf”.

Roeli Pot heeft Transculturele Pedagogiek en Andragogiek gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen en is Master in Work and Organization. Ze heeft zich in haar loopbaan ontwikkeld tot expert op het gebied van Human Resource Development. Roeli heeft in verschillende sectoren gewerkt, zoals onderwijs, loopbaandienstverlening, arbodienstverlening, zorg en financiële dienstverlening en in verschillende functies (o.a. als docent, projectmanager, manager en change manager). De laatste jaren is ze werkzaam als Global Manager Diversity & Inclusion voor de Rabobank.

Wil je meer weten over Aardoom & de Jong Advies? Neem dan contact op met Philippe de Jong.

Reageer