Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

YEPP wordt ‘Groeiversneller – Impact & Effectiviteit’

YEPP
3 augustus 2021

Half juni rondde de eerste YEPP-groep met succes haar opleidingstraject af. Op basis van de ervaringen van de eerste groepen hebben we ons programma onder de loep genomen en voeren we een aantal aanpassingen door voor de volgende groepen die gaan starten. De eerstvolgende groep gaat oktober 2021 van start. 

Een nieuwe naam: ‘De Groeiversneller - Impact & Effectiviteit’
Samen met de deelnemers stelden we vast dat Impact maken en je Effectiviteit vergroten de twee centrale thema’s van het ontwikkeltraject zijn. Deelnemers geven terug dat zij op deze twee vlakken het meest gegroeid zijn. We vervangen de naam YEPP daarom door een naam waarin dit beter naar voren komt: ‘Groeiversneller – Impact & Effectiviteit’.

Niet alleen de naam is gewijzigd. We maken er ook een eenjarig programma van - het traject wordt hierdoor korter, de leerervaring intenser. Ook de doelgroep voor het programma hebben we verder aangescherpt: ‘De Groeiversneller - Impact & Effectiviteit’ richt zich met ingang van oktober 2021 op professionals en (jonge) leidinggevenden met minimaal 5 jaar werkervaring. Leeftijdsindicatie: 30-40 jaar. 

Focus: publieke sector & persoonlijke én professionele ontwikkeling
Wat niet verandert is de exclusieve focus op de publieke sector en de Action learning-aanpak. Wat ook niet verandert, is de combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling die we hebben samengebracht in één ontwikkeltraject . In beide blokken hebben we de modules op onderdelen aangepast, zodat het programma nog meer bijdraagt aan de versnelde groei van de deelnemers. 

De Groeiversneller - Impact & Effectiviteit; kies de variant die bij jouw organisatie past
De Groeiversneller omvat zoals altijd de drie bekende varianten: Open inschrijving en de speciale ADJ-combinaties: De Groeiversneller en Werving & Selectie of De Groeiversneller en detachering. In deze laatste twee varianten werft en selecteert ADJ de beste kandidaat voor jouw organisatie – deze neemt vervolgens deel aan het ontwikkelprogramma om zijn of haar groei een extra boost te geven. Zo is er altijd een smaak die past bij jouw organisatie. 

Meer weten?
Heb je vragen over De Groeiversneller? Over de inhoud of over de drie varianten? Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Maurice Sluis: 06-34301730 of sluis@aardoomendejong.nl.
 

Nieuws

Samen voor goud
16 september 2021
Diversiteit & Inclusie
16 september 2021
Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
7 september 2021
Diversiteit & Inclusie
3 september 2021
Samen voor goud
3 september 2021
Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close