'Een succesvolle overstap naar een andere sector, wat heb je nodig?'

Maurice Sluis 19-3-2019 21:10
Categorieën: Inspiratiebijeenkomst, Nieuws

'Een succesvolle overstap naar een andere sector, wat heb je nodig?'

Op Woensdag 10 april van 16:00 tot 18.30 uur organiseert Aardoom & de Jong de eerste netwerkbijeenkomst voor financials op ons kantoor te Utrecht. Financieel specialisten gaan met elkaar en een deskundige inleider in gesprek over een thema. In de eerste bijeenkomst gaat Mattheus Wassenaar in op de vraag: 'Een succesvolle overstap naar een andere sector, wat heb je nodig?'

Veel controllers overwegen een overstap naar een ander domein, bijvoorbeeld om zich breder te ontwikkelen. Wat komt er bij zo’n overstap kijken? Wat zijn als controller verschillen in de werkzaamheden en verantwoordelijkheden? In deze netwerkbijeenkomst gaan we aan de hand van onderzoek in gesprek over deze vragen.

Mattheus Wassenaar is bestuurder in de zorg, werkte als concerncontroller bij de rijksoverheid en is als hoofddocent Public Controlling verbonden aan het Zijlstra Center van de Vrije Universiteit van Amsterdam.

De bijeenkomst heeft een interactief karakter en is er alle gelegenheid voor vragen en discussie. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Jan Kees Meijers.

Indien je wil deelnemen aan deze netwerkbijeenkomst voor financials, stuur dan een mail naar info@aardoomendejong.nl.

Reageer