Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Maak kennis met Nicoliene

Maak kennis met onze collega's
18 January 2023

Team STM stelt zich voor! Deze week: Nicoliene de Bruijne  


Dag, mijn naam is Nicoliene de Bruijne.
Binnen team Strategisch Talent Management van Aardoom & de Jong houd ik me bezig met het in kaart brengen van talenten en competentiepotentieel en het ontwikkelen daarvan. Dat doen we op individueel-, team- en organisatieniveau.  

Terugkijkend op mijn eigen (loopbaan)ontwikkeling, kan ik concluderen dat thema's als “mee (laten) doen” en bevordering van werkplezier en succes rode draden vormen in mijn achtergrond. Deze thema’s neem ik mee in alles wat ik doe. Ik startte bij Randstad binnen een project dat nieuwkomers begeleidde naar de arbeidsmarkt. In de banen als HR-manager die daarna volgden, heb ik zowel groei- als krimpfases meegemaakt. Vanaf 2008 heb ik me helemaal toegelegd op allerlei soorten assessments en het faciliteren van individuele en groepsgerichte ontwikkeltrajecten.   

Organisaties die mee willen blijven doen in het domein waarvoor zij zich inzetten, moeten continu oog hebben voor hetgeen de markt van hen vraagt. Dat vergt een doorlopend meebewegen en heroverwegen van visie en strategie. Realisatie daarvan verlangt lenigheid van medewerkers. Om toegevoegde waarde in veranderende omstandigheden te kunnen blijven leveren, zijn inzicht in persoonlijke en collectieve talenten en aandachtspunten en een motiverende ontwikkelomgeving essentieel.  

Binnen de dienstverlening van STM kunnen we zorgen voor het inzicht in de persoonlijke en collectieve kenmerken van personeel in relatie tot actuele en toekomstige organisatie- doelstellingen en kunnen we bijdragen aan die motiverende ontwikkelomgeving. Zo kunnen we samen zorgen dat onze opdrachtgevers hun toegevoegde waarde optimaal kunnen ontsluiten voor belanghebbenden en dat medewerkers daar ieder het bij hen passende aandeel in kunnen leveren. Hoe we tot dat inzicht kunnen komen, licht ik graag toe! 

Mijn contactgegevens zijn: 

Nieuws

Samenwerkingsvraagstukken
26 January 2023
Maak kennis met onze collega's
18 January 2023
Webinars & ADJ Talks
17 January 2023
Groeiversneller - Impact & Effectiviteit
11 January 2023
Maak kennis met onze collega's
10 January 2023
Diversiteit & Inclusie
Menselijk Kapitaal
30 December 2022
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close