“De kracht van diversiteit en inclusie: je gaat het pas zien als je het door hebt”

Femke van der WIlk 4-5-2019 10:29
Categorieën: Inspiratiebijeenkomst, Nieuws

Inspiratiebijeenkomst en opening Eindhoven

Donderdag 23 mei van 16.00 – 19.00 uur is ter gelegenheid van ons nieuw geopende locatie in Eindhoven de volgende inspiratiebijeenkomst met als thema: “De kracht van diversiteit en inclusie: je gaat het pas zien als je het door hebt”.

Steeds meer organisaties streven naar een cultuur van inclusie en diversiteit. De focus op ‘beperkingen’ dooft langzaam uit en daarvoor in de plaats ligt er steeds meer accent op ‘mogelijkheden’ en ‘talenten’. Ongeacht sekse, afkomst, leeftijd, gender of handicap. Dat vraagt om spannende en soms onorthodoxe keuzes. 

Sprekers:

  • Roeli Pot is Global Expert Diversity & Inclusion bij Rabobank en Associate partner bij Aardoom & de Jong. Zij is expert op het gebied van diversiteit en inclusie en weet welke randvoorwaarden ingevuld moeten worden om diversiteit en inclusie mogelijk te maken in een organisatie.
  • Danielle Schreurs is eigenaar van FutureMap. Als trendwatcher verkent ze de toekomst van werken en leren. Speciaal voor deze inspiratiesessie geeft ze een trendpresentatie met een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en inclusie. 
  • Marjo Smulders is Directeur MICT Informatie- en Communicatietechnologie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Als vrouw in een ICT omgeving en met een senior management functie, weet zij wat diversiteit en inclusie in de praktijk betekent.

Zoals gebruikelijk heeft de bijeenkomst een interactief karakter en is er alle ruimte voor vragen en discussie. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden kan via deze link.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Joep Teunissen.
 

 

Reageer