Mariëlle Veerman-Dronkert versterkt het team van Aardoom & de Jong

Maurice Sluis 1-9-2020 9:00
Categorieën: Nieuws

Mariëlle Veerman-Dronkert versterkt het team van Aardoom & de Jong

Maarten: "We zijn verheugd om te kunnen vertellen dat Mariëlle Veerman-Dronkert zich per 1 september 2020 bij ons team heeft gevoegd. Mariëlle zal zich met name gaan richten op advies en werving & selectie (vast en interim) vanuit ons kantoor Zwolle".

Mariëlle: “Bij Aardoom & de Jong komen de missie, de mensen en de methode precies samen met wat mij aanspreekt: elke dag het publiek domein een beetje beter maken, met een enthousiast team en een praktische aanpak. Ik kijk uit naar mijn samenwerking met collega’s en opdrachtgevers!”

Als jurist met hart voor de democratie, voelt Mariëlle zich op haar plek in het publiek domein. Na haar studie werkte ze als docent aan de Rijksuniversiteit Leiden en in de advocatuur. Haar verhuizing naar het oosten van het land bracht haar bij waterschap Regge en Dinkel waar ze verschillende advies- en managementfuncties vervulde. Met haar achtergrond als mediator en uiteenlopende ervaring op het vlak van HRM, kwamen de afgelopen jaren diverse interim-opdrachten op haar pad. Mariëlle zal haar werk als Consultant bij Aardoom & de Jong combineren met haar bestuurswerk in de landelijke politiek en nevenfuncties op het gebied van klachtbehandeling en toezicht.

Reacties (1)

Jan Veerman 3-9-2020 22:33
Ik denk dat zij daar prima op haar plaats is!

Reageer