Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Maak kennis met René

Maak kennis met onze collega's
23 November 2022

Team STM stelt zich voor! Deze week: René Leermakers


Ik ben René Leermakers en ik werk als consultant in het team
Strategisch Talent Management van Aardoom & de Jong. Onze
organisatie heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van menselijk kapitaal. Ten tijde van de eerste Coronagolf hebben we ons als team afgevraagd: welke human capital onderwerpen worden belangrijk of groot als de pandemie straks voorbij is?

Al snel kwamen we uit bij talentmanagement als een van de belangrijkste topics. En laat dat nou net de rode draad van mijn loopbaan zijn. Eerst als HRD-specialist (en trainer communicatieve en leidinggevende vaardigheden), vervolgens als lijnmanager die medewerkers voortdurend uitdaagde om zich te (blijven) ontwikkelen. Als directeur Human Resources bij een grote multinational ontwikkelde ik vervolgens met mijn HRM-team verschillende MD-programma's en gaven we – toen revolutionair – voor het eerst vorm aan talentmanagement voor alle medewerkers. 

Dus toen we bij Aardoom & de Jong met dit onderwerp aan de slag wilden, was ik de eerste die zijn vinger opstak. Superleuk om je ervaring met talentontwikkeling in te zetten, maar nog veel leuker om op basis van die ervaring een innovatief product te ontwikkelen dat helemaal past in de tijd van nu: met Strategisch Talent Management (STM) werk je op een gestructureerde wijze aan de ontwikkeling van je team(s) en heb je een sleutel in handen om proactief de krapte op de arbeidsmarkt het hoofd te bieden.

Inmiddels hebben we met STM verschillende organisaties ondersteund in onderwijs, zorg, welzijn en overheid. Wil jij ook weten hoe STM je kan ondersteunen bij het bestrijden van de krapte op de arbeidsmarkt? Neem gerust contact met mij op! 

Mijn contactgegevens zijn: 

 

Nieuws

Maak kennis met onze collega's
26 July 2023
Maak kennis met onze collega's
28 June 2023
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close