Vital over zijn deelname aan YEPP: het leiderschapsprogramma voor de publieke sector

Rose van der Giessen 11-3-2020 13:49
Categorieën: Blog

 Vital over zijn deelname aan YEPP

"Sinds november werk ik via Aardoom & de Jong in de zorg en volg ik het YEPP-traject. Tijdens de zomervakantie had ik het met een vriend over mijn ambitie; ik vertelde hem dat ik graag bestuurder wil worden in de zorgsector. “Waarom kijk je niet eens op LinkedIn bij de huidige bestuurders van interessante instellingen, om te zien welk carrière pad hen tot die positie gebracht heeft?” vroeg hij me. Een goede tip vond ik dat! Maar nog voordat ik de tijd had genomen om dit daadwerkelijk te doen, ontving ik via LinkedIn een berichtje van Aardoom & de Jong; of ik interesse had om deel te nemen aan een leiderschapsprogramma in de publieke sector. YEPP, een tweejarig traject waarin het ontwikkelen van je leiderschapscompetenties centraal staat. Uiteraard heb ik meteen gesolliciteerd! Bij mijn eerste detachering kon ik aan de slag in een rol die me de kans geeft mee te denken op strategisch niveau.”

Reageer