YEPP - Wat voor projecten doen die Yeppers?

Maurice Sluis 23-7-2020 12:39
Categorieën: Blog, Nieuws

YEPP - Wat voor projecten doen die Yeppers?  

We krijgen geregeld vragen over de projecten die Yeppers doen. We zetten graag een aantal voorbeelden van de huidige YEPP-opdrachten op een rij zodat je wat meer gevoel krijgt bij de mogelijkheden van YEPP.

Opdracht bij een onderwijsinstelling:

De Yepper is de Projectleider om het Team Staf te 'migreren' van serviceorganisatie naar strategische beleidsafdeling volgens een bepaald verandermodel (Ten Have).

Opdracht bij een goede doelen organisatie:

De Yepper is de Projectleider om een veranderproces te begeleiden naar zelforganiserende teams in drie (nieuwe) domeinen, waarbij een managementlaag komt te vervallen.

Opdracht bij een Hogeschool:

De Yepper is de Projectmanager voor het inrichten van een hbo-opleiding die uitgaat van competenties en wendbaarheid (die de komende jaren benodigd zijn om vacatures in de regio te vervullen) ipv van de klassieke, meer inhoudelijke opzet die nu overal gebruikelijk is.

Opdracht bij een GGZ-organisatie:

De Yepper is als Projectleider en rechterhand van de bestuurder verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe set managementinformatie zodat de sturing op proces en output wordt vergemakkelijkt; vervolgens werkt hij op basis van de uitkomsten, samen met locatieleiders, praktische verbeterplannen uit om de rest van het jaar per locatie aan te werken.

Opdracht bij een welzijnsorganisatie;

De Yepper is de Projectleider die in samenwerking met een grote verscheidenheid aan gemeenten het productenarsenaal in het sociaal domein aanscherpt, verbetert en vernieuwt (waarbij lagere kosten een belangrijke insteek is).

 

We zijn nu bezig met de voorbereidingen voor de start van de tweede groep. Dus heb je toptalent in dienst dat je verder wilt ontwikkelen? Of ben je op zoek naar toptalent met enkele jaren werkervaring? Dan kun je vertrouwen op YEPP, het leiderschapsprogramma dat altijd een oplossing-op-maat biedt. Bij succesvol afronden van het programma ontvangt de Yepper een post-master diploma.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie, neem dan contact op met René Leermakers of Maurice Sluis of klik op deze link. We hebben op dit moment nog een aantal plekken beschikbaar in de volgende YEPP-groep!

 

Reageer