Ans Cuijpers sluit zich aan bij Aardoom & de Jong

Maurice Sluis 16-4-2018 9:00
Categorieën: Nieuws

Ans Cuijpers sluit zich aan bij Aardoom & de Jong

Phillippe: "Wij zijn heel blij en verheugd om mee te kunnen delen dat Ans Cuijpers per 16 april bij Aardoom & de Jong gestart is. Samen kunnen we verder bouwen aan onze missie de publieke sector elke dag een beetje beter te maken".

'Bij Aardoom en de Jong herken je in alles vakmanschap en een door iedereen gedeelde drive en ambitie. Het enthousiasme waarmee (samen)gewerkt wordt aan kwaliteit en innovatie geeft een geweldige energie. Het is een voorrecht om vanuit zo’n thuisbasis onze cliënten en kandidaten in de publieke sector van dienst te kunnen zijn", aldus Ans.

Ans is jurist met een veelzijdige loopbaan binnen de publiekesector en in de advieswereld. Zij vervulde management- en directiefuncties bij (grote) gemeenten, provincie en adviesburo’s en was docent in het HBO. Ans is lid van diverse Raden van Toezicht. Zij is sinds 2004 actief in de executive search, als consultantbij veranderingsprocessen en governance-vraagstukken en als sparringpartner vantoezichthouders, bestuurders en directeuren.

Met een scherp oog voor mensen, belangen en context zet zij zich in om elke dag een bijdrage te leveren aan het beter maken van het publieke domein.

Reageer