Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Wendbaarheid als succesfactor

Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
7 september 2021

De maatschappij wordt steeds complexer en veranderingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Een professional heeft in deze tijd en in ons land al snel 14 tot 15 jaar aan opleiding en studie gevolgd, voordat zijn of haar kennis en competenties tot economische en maatschappelijke waarde kunnen worden gemaakt. Om van al deze kennis de vruchten te kunnen plukken, is het van wezenlijk belang dat we organisaties zo inrichten dat de hoogopgeleide professionals kunnen excelleren en dat ze door een ‘leven lang leren’ goed gemotiveerd, goed geëquipeerd en in hun kracht blijven. 

In de steeds sneller veranderende maatschappelijke omgeving en in een tijd vol van disruptieve innovaties, is het meer dan ooit nodig dat professionals, managers en organisaties wendbaar en ondernemend zijn. Darwin heeft ons geleerd dat niet de meest intelligente soort het meeste succesvol is, maar de soort die zich het snelst aan veranderende omstandigheden aan kan passen. Om dit naar het heden te vertalen is het van belang dat we, met zelfkennis en intrinsieke motivatie als solide basis, een visie op belangrijke trends in wereld en maatschappij ontwikkelen en dat we ons instrumentarium eigen maken, waarmee we onszelf duurzaam innovatiever, wendbaarder en ondernemender kunnen maken.

Dat is dan ook de reden dat we in het programma ‘Groeiversneller II – Wendbaar en ondernemend’ van de Aardoom & de Jong Academie met elke deelnemer op zoek gaan naar zijn of haar persoonlijke drives, motivatie, competenties en levensdoelen. Op zoek naar de basis van persoonlijk en duurzaam leiderschap. Deze solide basis die nodig is om vervolgens wendbaar en ondernemend maar evenzeer doelgericht in leven en loopbaan te kunnen navigeren.

Het wordt een bijzonder en aansprekend programma van de Aardoom & de Jong Academie dat in februari 2022 van start gaat. 

Via een aantal korte blogs zullen we de komende tijd de contouren van dit programma schetsen. Stay tuned.

Wil je deelnemen of meer informatie over het programma, dan hoor ik dat graag. Meer informatie lees je hier of neem contact op met mij of Maurice Sluis.

Frans Donders
06-12504008 
frans@aardoomendejong.nl

Nieuws

Samen voor goud
16 september 2021
Diversiteit & Inclusie
16 september 2021
Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
7 september 2021
Diversiteit & Inclusie
3 september 2021
Samen voor goud
3 september 2021
Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close