Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Maak kennis met Sacha

Maak kennis met onze collega's
7 February 2023

Team STM stelt zich voor! Deze week: Sacha Visser 


Hallo! Mijn naam is Sacha Visser en ook ik ben een consultant
binnen het team Strategische Talent management. Ik zet mijn
kennis en kunde in voor de wereld van morgen. Ik kijk vooruit
en wil graag verbetering boeken. 

Ik studeerde af als arbeids- en organisatie psycholoog, toen ik
achter mijn liefde voor sociaal en duurzaam ondernemen kwam.
Ik kende vooral de menselijke kant van bedrijven en wilde meer
weten over de gehele samenhang van een bedrijf. Daarom
studeerde ik ook af in ondernemerschap. Hedendaags
probeer ik organisaties die zich inzetten voor een betere
maatschappij te helpen met hun vraagstukken.  

Een duidelijke hulpvraag die ons bereikt, is het vinden van kwalitatieve werknemers. Met krapte op de arbeidsmarkt wordt dit steeds lastiger. Het gaat om het aantrekken van goede medewerkers in alle lagen van organisaties. Elke medewerker beschikt namelijk over kwaliteiten. De uitdaging is om de talenten binnen je organisatie te benutten en in lijn te brengen met de bedrijfsdoelen. 

Natuurlijk willen werkgevers hun medewerkers laten doen wat ze leuk vinden en waar ze echt goed in zijn. Alleen hoe ontdek je de talenten van je medewerkers? Hoe trek je nieuwe talentvolle medewerkers aan? En hoe zorg je ervoor dat je toptalenten aan boord houdt?  

Met een strategische aanpak voor talent management kan er een duurzaam verschil gemaakt worden voor zowel de organisatie als de werknemers. Dit verhoogt onder andere werkgeluk en effectiviteit, waardoor werknemers die zich inzetten voor een betere toekomst dit resoluut en passievol kunnen doen.  

Wil je weten hoe wij dit strategisch zouden aanpakken in jouw organisatie?  Neem vooral contact op! 

Mijn contactgegevens zijn: 

Nieuws

Maak kennis met onze collega's
26 July 2023
Maak kennis met onze collega's
28 June 2023
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close