Webinar: "Mijn datagedreven organisatie is slimmer dan ik"

Rose van der Giessen 14-7-2020 12:13
Categorieën: Blog, Inspiratiebijeenkomst

"Mijn datagedreven organisatie is slimmer dan ik"- Artificial Intelligence in de publieke sector: de transformatie naar datagedreven organisaties. 

Op 24 september 2020 organiseert Aardoom & de Jong de online inspiratiebijeenkomst "Mijn datagedreven organisatie is slimmer dan ik" met sprekers Maurice Fransen en Lies van Gennip.  

Alle organisaties, juist ook in het publieke domein, hebben veel data tot hun beschikking. Hoe zorg je ervoor dat deze data leiden tot waardevolle data, en dat die leiden tot meer toegevoegde waarde en betere besluiten? En wat moet je organiseren en veranderen om deze verrijking goed te implementeren?

Op deze inspiratiebijeenkomst spreekt Maurice Fransen, Director Analytics Public Sector bij Deloitte. Hij is expert op het gebied van data analytics en artificial intelligence in de publieke sector. Hij adviseert en begeleidt organisaties die willen innoveren en tegelijkertijd de basis op orde moeten hebben. Hij legt uit wat artificial intellingence is, welke mogelijkheden dit geeft en wat nodig is om dit mogelijk te maken in jouw organisatie. 

Vervolgens spreekt Lies van Gennip. Zij kent de toegevoegde waarde van data gedreven organisaties in de publieke sector. Als voormalig CEO van Nictiz weet zij wat het belang van data en standaarden zijn om ontsluiting van data en relevante informatie mogelijk te maken. Als strategisch directeur a.i. van Stichting Palga komt zij met pakkende voorbeelden waarin het bewijs van de voordelen van data gedreven organisaties zichtbaar zijn

Registreer je voor het webinar via deze link.

Neem voor meer informatie contact op met Joep Teunissen: teunissen@aardoomendejong.nl of 0610494067.

Reageer