Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Vandaag start het plenaire deel van ons programma De Nieuwe Bestuurder!

De Nieuwe Bestuurder
16 september 2021

Dit voorjaar zijn we gestart met ons nieuwe ontwikkelprogramma De Nieuwe Bestuurder. De twaalf deelnemers worden begeleid door ervaren bestuurders en consultants van Aardoom & de Jong om te ontdekken of de stap naar een bestuurdersrol bij hen past en wat ervoor nodig is om die stap te maken.

Frank en Clemens: "De deelnemers hebben de afgelopen tijd een individueel traject gevolgd met coaching en een ontwikkelscan. Vandaag zal de eerste plenaire bijeenkomst plaatsvinden waarin ze als groep thema's verdiepen en van elkaar leren. Wij hebben er heel veel zin in!".

Wil jij ook ontdekken wat voor jou de beste volgende stap is in jouw loopbaan? Past het bij jou om een eindverantwoordelijke rol te gaan vervullen en wil je inzicht in de talenten die al in huis hebt om bestuurder te worden? Meer informatie over het programma kun je hier lezen.. 

Je kan je vanaf nu aanmelden voor de nieuwe groep. Je kunt op ieder moment instromen in het programma en vervolgens deelnemen aan de plenaire bijeenkomsten. De bijeenkomsten voor de volgende groep zijn op 17 februari en 31 maart 2022 bij ons op kantoor in Utrecht. 

Nieuws

Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
14 oktober 2021
Strategisch Talent Management
8 oktober 2021
Diversiteit & Inclusie
5 oktober 2021
Diversiteit & Inclusie
29 september 2021
Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
28 september 2021
Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close