Aardoom & de Jong maakt de publieke sector elke dag een beetje beter

Vanuit authenticiteit een doelgerichte koers bereiken in het werkende leven

Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
14 April 2022

Vanuit authenticiteit een doelgerichte koers bereiken in het werkende leven

 

De snelheid en intensiteit van informatie en communicatie in ons dagelijkse leven, met name ook in ons werkende leven, is de afgelopen decennia sterk toegenomen. We zijn bijna voortdurend ‘online’, ontvangen ‘realtime’ nieuws en berichten uit de hele wereld, staan voortdurend in verbinding met collega’s, familie en vrienden via email, sociale platforms en apps. 

We kennen de risico’s van individuele werkelijkheden die door informatiebubbels in sociale media worden gecreëerd en van voortdurende onrust die wellicht gebaseerd is op ‘Fear Of Missing Out’. Zo langzamerhand lijken we zelf de enige constante te zijn in een voortdurend en steeds sneller veranderende wereld. Werken vanuit authenticiteit wordt daarom steeds belangrijker. Het programma ‘Groeiversneller II – Wendbaar en ondernemend’ helpt je vanuit authenticiteit een doelgerichte koers te varen in het werkende leven. 

Dat is de reden waarom we in het programma ‘Groeiversneller II’ van de Aardoom & de Jong Academie beginnen met drie modules waarin we met elke deelnemer op zoek gaan naar zijn of haar persoonlijke drives, motivatie, competenties en levensdoelen. Op zoek naar de basis van persoonlijk en duurzaam leiderschap. De solide basis die nodig is om vervolgens wendbaar en ondernemend maar evenzeer doelgericht in leven en loopbaan te kunnen navigeren. 

‘Groeiversneller II – Wendbaar en Ondernemend’ is het programma voor senior professionals, managers en directeuren in de publieke sector, die (nieuwe) energie en inspiratie willen krijgen. Die vanuit authenticiteit willen leren werken en leiding geven. Die hun instrumentarium willen uitbreiden en hun visie op actuele ontwikkelingen willen verbreden en verdiepen, om zo meer wendbaar en ondernemend te leren werken.

Het wordt een bijzonder en aansprekend programma van de Aardoom & de Jong Academie dat in februari 2022 van start gaat!

Meer weten over het programma de Groeiversneller II voor senior professionals, managers en directeuren als maatwerkprogramma (in company) voor het versterken en revitaliseren van teams? Dan hoor ik dat graag. 

Meer informatie lees je hier of neem contact op met mij of Maurice Sluis

Frans Donders 

 

Nieuws

Samen voor goud
24 May 2022
Groeiversneller II - Wendbaar en Ondernemend
14 April 2022
Strategisch Talent Management
13 April 2022
Blog
De Goede Bestuurder
12 April 2022
Strategisch Talent Management
8 April 2022
Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close