Even voorstellen: Santje Schaap

Maurice Sluis 3-7-2019 13:13
Categorieën: Nieuws

Even voorstellen: Santje Schaap

Maurice: "Wij zijn heel blij en verheugd om te kunnen vertellen dat Santje Schaap per 1 juli bij Aardoom & de Jong gestart is als consultant binnen onze interim tak. Met haar ervaring als consultant binnen de publieke sector zal ze vanaf dag 1 haar toegevoegde waarde laten zien voor onze klanten en Aardoom & de Jong. 

Santje is jurist met een veelzijdige loopbaan binnen de werving en selectie. In haar laatste banen bij JS Consultancy en Publiek Netwerk was ze verantwoordelijk voor de werving en selectie van managers en senior professionals (zowel interim als vast) binnen de publieke sector.

Santje: "Voor mij is het een mooie uitdaging om bij Aardoom & de Jong te werken. Tot op heden heb ik bij grotere en kleinere organisaties/bureaus mogen werken als consultant maar miste de mogelijkheid om zowel zware managerial als ook professional rollen op ad interim basis te begeleiden. Nu krijg ik deze kans aangeboden. Ik zie uit naar een hechte samenwerking intern en de inspanning om mee te helpen bouwen aan de interim tak"

Wij wensen Santje heel veel plezier en succes binnen Aardoom & de Jong!!

Reageer