Ontwikkelassessments - juist nu!

Maurice Sluis 30-4-2020 9:00
Categorieën: Nieuws

Ontwikkelassessments - juist nu!

Zoals we afgelopen maand al communiceerden, zijn wij gestart met een nieuwe dienst: Assessments & Teamanalyses.

In deze bijzondere periode staat werkend Nederland voor nieuwe uitdagingen: verantwoordelijkheden veranderen, structuur moet opnieuw worden aangebracht, er moeten nieuwe vormen van afstemming worden gecreëerd en er wordt leiding gegeven op afstand.

Tegelijkertijd ontstaat er voor veel mensen ruimte in de workload en is er behoefte aan zingeving. Juist nú is het prettig toekomstgericht bezig te blijven, verdieping aan te brengen en te reflecteren op eigen functioneren, ontwikkelmogelijkheden en ambities. Een ontwikkelassessment, dat op afstand én toch persoonlijk vormgegeven wordt, is een effectieve manier om daarmee aan de slag te gaan.

Wil je medewerkers in de komende weken de gelegenheid bieden bij hun potentieel, ambities of aandachtspunten stil te staan? Of heeft je organisatie selectieprocedures waarbij grondiger inzicht van de kandidaat wenselijk is, nu face-to-face contact moeilijk georganiseerd kan worden? Dan helpen wij je graag!

We voeren een ontwikkelassessment uit met online analyses en bespreken de uitkomsten via een videocall. Op grond daarvan wordt helder advies uitgebracht, waardoor met nieuwe inspiratie of gedegen besluitvorming verder gegaan kan worden.

Heb je interesse in een ontwikkelassessment? Neem gerust contact op, we informeren je graag! Je kan natuurlijk ook de brochure 'Assessments & teamanalyses" downloaden.

Reageer