Leidinggeven aan snel veranderende organisaties

Femke van der Wilk 20-3-2019 13:08
Categorieën: Inspiratiebijeenkomst, Nieuws

Leidinggeven aan snel veranderende organisaties

Donderdag 11 april 2019 van 15:30 uur is de volgende inspiratiebijeenkomst op ons kantoor te Utrecht. Het thema van deze bijeenkomst is: 'Leidinggeven aan snel veranderende organisaties'. Leidinggeven aan organisaties die in korte tijd een grote verandering doormaken. Denk daarbij aan sterke groei of krimp, maar ook aan het in korte tijd optuigen van een projectorganisatie. Hoe speel je als publieke organisatie in op veranderingen in de samenleving? Wat betekent dat voor je organisatie? Wat vergt dit van je eigen leiderschap? Peter Siebers en Wim van der Weegen komen hierover meer vertellen in deze inspiratiebijeenkomst.

Sprekers:
*Peter Siebers, nu nog lid van de Raad van Bestuur van het COA. Per 1 mei 2019 begint Peter aan een nieuwe uitdaging. Hij wordt dan bestuurslid van het Zorginstituut Nederland.
*Wim van der Weegen, Plaatsvervangend secretaris-directeur / hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie bij de Onderzoeksraad voor Veiligheid.

Zoals gebruikelijk heeft de bijeenkomst een interactief karakter en is er alle ruimte voor vragen en discussie. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ronald Gaartman.

Reageer