Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Bruggenbouwers: Gemeente Haarlemmermeer (opdrachtbeschrijving)

Voor een gemeente hebben we de begeleiding verzorgd van drie heisessies, die als uitgangspunt hadden met elkaar te werken aan samenhang tussen de vele deelprojecten en (externe) ontwikkelingen. 
Uit de gesprekken kwam naar voren dat er een gedeelde behoefte was een slag te maken op verschillende onderdelen: het versterken van de interne samenwerking en voorzien in de onderlinge informatiebehoefte; de wens voor een gedeelde visie en koers met heldere keuzes; een overkoepelende aansturing hierop; en het betrekken en committeren van stakeholders binnen en buiten de eigen organisatie. 
Vervolgens hebben we werksessies georganiseerd om met een klein clubje met deze punten aan de slag te gaan. Het resultaat is een overkoepelend verhaal en concrete actiepunten waar de organisatie mee verder kan.
 

Bruggenbouwers: Fusie Federatie Opvang en de RIBW Alliantie

'Aardoom & de Jong heeft in 2019 de fusie van de Federatie Opvang en de RIBW Alliantie gefaciliteerd; op interim basis de directeursfunctie ingevuld en de werving van de nieuwe directeur van Valente begeleid. Alle drie de trajecten zijn positief verlopen. De begeleiding van het fusietraject viel op door de positieve, verfrissende en doortastende aanpak. Zo werden meerdere bestuurders betrokken bij het voorbereidende werk, zodat ook gedurende de vakantieperiode het werk kon doorgaan en er aan het einde van het traject sprake was van ruim voldoende draagvlak. Mede dankzij de inzet van Aardoom & de Jong heeft de Vereniging Valente een vliegende start gekend.'
Ineke van Hooff, Voorzitter Valente
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close