Aardoom & de Jong maakt de samenleving iedere dag een beetje beter

Strategisch Talent Management Gemeente Papendrecht (trajectbeschrijving)

Aardoom & de Jong ondersteunde in het voorjaar van 2021 Gemeente Papendrecht bij het vormgeven van haar strategische personeelsplanning. Allereerst bepaalde het MT op basis van haar strategie 2021-2025 de Competenties van de Toekomst, gevolgd door een pilot waarin drie teamleiders hun medewerkers (via een gevalideerde methodiek) beoordeelden op deze cruciale competenties. Op basis van deze uitkomsten werden gezamenlijk de contouren bepaald voor een gedegen Plan van aanpak SPP en werden de lijnen uitgezet voor het vervolg van het traject voor de rest van de organisatie. Aardoom & de Jong hielp bovendien bij de borging van het geheel.  

Strategisch Talent Management Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven (trajectbeschrijving)

Aardoom & de Jong (ADJ) ondersteunde in de tweede helft van 2020 het managementteam van Fontys Paramedische Hogeschool Eindhoven bij haar strategische personeelsplanning. In een zelforganiserende omgeving werden digitale assessments ingezet om de strategische competenties van de medewerkers te meten. 
Daarnaast werden op basis van de ambitie van de hogeschool de Competenties van de Toekomst bepaald voor de medewerkers in het primaire proces en de stafmedewerkers. Zodat de hogeschool gericht kan werken aan de ontwikkeling van deze competenties bij de zittende medewerkers en/of ontbrekende competenties kunnen worden gerekruteerd. 
Aardoom & De Jong B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close