Nieuwsberichten / artikelen

Femke van der WIlk4-05-2019 15:34
Inspiratiebijeenkomst en opening Eindhoven

Donderdag 23 mei van 16.00 – 19.00 uur is ter gelegenheid van ons nieuw geopende locatie in Eindhoven de volgende inspiratiebijeenkomst met als thema: “De kracht van diversiteit en inclusie: je gaat het pas zien als je het door hebt”.

Steeds meer organisaties streven naar een cultuur van inclusie en diversiteit. De focus op ‘beperkingen’ dooft langzaam uit en daarvoor in de plaats ligt er steeds meer accent op ‘mogelijkheden’ en ‘talenten’. Ongeacht sekse, afkomst, leeftijd, gender of handicap. Dat vraagt om spannende en soms onorthodoxe keuzes.

346bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis3-05-2019 20:11
Inspiratiebijeenkomst 'Leidinggeven aan snel veranderende organisaties' druk bezocht

Op donderdag 11 april organiseerden wij bij ons op kantoor de inspiratiebijeenkomst: 'Leidinggeven aan snel veranderende organisaties'. Organisaties kunnen in korte tijd een grote verandering doormaken. Denk daarbij aan sterke groei of krimp, maar ook aan het in korte tijd optuigen van een projectorganisatie. Hoe kun je als publieke organisatie inspelen op veranderingen in de samenleving? Wat betekent dat voor je organisatie? Wat vergt dit van je eigen leiderschap?

85bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis1-05-2019 13:48
Aardoom & de Jong en Berenschot intensiveren samenwerking!

Aardoom & de Jong en Berenschot werken al een paar jaar samen op het gebied van werving & selectie van (managing) consultants. Wij zijn dan ook trots te kunnen melden dat Berenschot er voor heeft gekozen een preferred partnerschap aan te gaan.

Hans van der Molen, directievoorzitter Berenschot Groep: “Beide partijen

85bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis10-04-2019 20:20
Wat heeft een financial nodig om een succesvolle stap te maken naar een andere sector?

Op woensdag 10 april vond de eerste netwerkbijeenkomst voor financials plaats. Te gast was Mattheus Wassenaar die werkte als bestuurder in de zorg, concerncontroller bij de rijksoverheid en als hoofddocent Public Controlling, dat verbonden is aan het Zijlstra Center, van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

149bekeken
Geen reacties
Mathe Arends28-03-2019 20:08
Inspiratiebijeenkomst 'Inzet sociale robots, de werknemers van de toekomst' groot succes!

Afgelopen 28 maart was onze inspiratiebijeenkomst met als thema 'Inzet sociale robots, de werknemers van de toekomst' in Zwolle. Ditmaal op een indrukwekkende locatie, namelijk het Dominicanenklooster.

160bekeken
Geen reacties
Femke van der Wilk20-03-2019 13:08
Leidinggeven aan snel veranderende organisaties

Donderdag 11 april 2019 van 15:30 uur is de volgende inspiratiebijeenkomst op ons kantoor te Utrecht. Het thema van deze bijeenkomst is: 'Leidinggeven aan snel veranderende organisaties'. Leidinggeven aan organisaties die in korte tijd een grote verandering doormaken. Denk daarbij aan sterke groei of krimp, maar ook aan het in korte tijd optuigen van een projectorganisatie. Hoe speel je als publieke organisatie in op veranderingen in de samenleving? Wat betekent dat voor je organisatie? Wat vergt dit van je eigen leiderschap? Peter Siebers en Wim van der Weegen komen hierover meer vertellen in deze inspiratiebijeenkomst.

414bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis19-03-2019 21:10
'Een succesvolle overstap naar een andere sector, wat heb je nodig?'

Op Woensdag 10 april van 16:00 tot 18.30 uur organiseert Aardoom & de Jong de eerste netwerkbijeenkomst voor financials op ons kantoor te Utrecht. Financieel specialisten gaan met elkaar en een deskundige inleider in gesprek over een thema. In de eerste bijeenkomst gaat Mattheus Wassenaar in op de vraag: 'Een succesvolle overstap naar een andere sector, wat heb je nodig?'

291bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Roeli Pot19-03-2019 13:55
Dialoogsessies 'diversiteit in werving en selectie' van start

In opdracht van de Gemeente Utrecht worden dialoogsessies verzorgd over het onderwerp ‘diversiteit in werving & selectie’. De aanleiding voor deze dialoogsessies is het tekort aan kandidaten met een migratieachtergrond in de wervings- en selectieprocedures. De Gemeente Utrecht wil graag meer culturele diversiteit in de top van de organisatie en wil graag weten hoe ze dit kunnen realiseren
269bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Femke van der Wilk15-03-2019 9:10
'Prima methodiek en uitvoering voor de zelfevaluatie van de RvC en resulterend in duidelijke verbeterpunten’

Ans Cuijpers: “Recent heeft de Autoriteit Woningcorporaties de kwaliteit van de zelfevaluaties van Raden van Commissarissen onderzocht. De kwaliteit van de zelfevaluatie van Raden van Commissarissen is bij een groot deel van de woningcorporaties op orde. Verbeteringen zijn vooral mogelijk bij kleinere corporaties. Wij helpen hier natuurlijk graag bij! Dit doen we overigens niet alleen voor woningcorporaties, maar publieke sector breed.”

236bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis15-02-2019 14:36
Aardoom & de Jong organiseert dit jaar een tweetal netwerkbijeenkomsten voor financials in de publieke sector

Aardoom & de Jong organiseert dit voorjaar de eerste netwerkbijeenkomsten voor financials in de publieke sector. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor financieel eindverantwoordelijken.

577bekeken
Geen reacties
Aardoom & de Jong is in de volgende branches binnen de publieke sector actief:

Zorg

 • Ziekenhuizen
 • GGZ
 • VVT
 • Ouderenzorg
 • Jeugd

Onderwijs

 • PO
 • VO
 • MBO / ROC
 • HBO
 • WO
 • Opleidingsinstituten

ZBO's

Decentrale overheid

 • Gemeenten
 • Provincies
 • Waterschappen

Rijksoverheid

Rechtbanken

Goede doelen
Woningbouwverenigingen

Cultuur

Welzijn