Nieuwsberichten / artikelen

Categorie: Nieuws
Maurice Sluis30-03-2020 22:36
Nieuw: Assessments & Teamanalyse

Als partner voor vitale organisaties in het publieke domein zien wij de enorme inspanning die deze organisaties, zeker nu, leveren voor de samenleving. Wij zien het als een enorm voorrecht dat wij hier al meer dan 10 jaar een bijdrage aan mogen leveren.

Philippe: “De afgelopen periode kregen wij steeds vaker vragen met betrekking tot het ontwikkelen van medewerkers en teams. Na al gestart te zijn met ons YEPP Leiderschapsprogramma, het programma 'De Goede Bestuurder' en de Aardoom & de Jong Academy, lanceren wij nu een nieuwe dienst: Assessments & Teamanalyses”.

70bekeken
Geen reacties
Categorie: BlogNieuws
Maurice Sluis28-03-2020 12:59
YEPP - De tweede groep gaat binnenkort starten

De eerste groep Yeppers is afgelopen oktober gestart. We zijn nu bezig met de voorbereidingen voor de start van de tweede groep. Deze zal medio zomer van start gaan. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, dus ben je op zoek naar toptalent met enkele jaren werkervaring? Heb je toptalent in dienst dat je verder wilt ontwikkelen? Dan kun je vertrouwen op YEPP, het leiderschapsprogramma dat altijd een oplossing-op-maat biedt. Bij succesvol afronden van het programma ontvangt de Yepper een post-master diploma.

We krijgen geregeld vragen over de projecten die Yeppers doen. We zetten graag een aantal voorbeelden van de huidige YEPP-opdrachten op een rij zodat je wat meer gevoel krijgt bij de mogelijkheden van YEPP. 

57bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Frank van Dooren25-03-2020 13:46
“Je mag pas weg van je post als je je eigen rotzooi hebt opgeruimd”

Wat is voor jou de ideale termijn als bestuurder bij een organisatie? Wanneer is je houdbaarheidsdatum verstreken en hoe voorkom je dat je toekomst je overkomt in plaats van dat je hier zelf de regie over voert?

92bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Frank van Dooren16-03-2020 11:59
"Wat doe ik verkeerd, dat ik jou gek vind?"

De relatie met de voorzitter of een ander lid van de Raad van Toezicht is voor een bestuurder nogal eens een uitdaging. Van de ideale tandem tussen bestuur en toezichthouders is in de praktijk lang niet altijd sprake. En zeker als de relatie de tand des tijds moet doorstaan, kan er sleet op komen.

198bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Rose van der Giessen11-03-2020 13:49
 Vital over zijn deelname aan YEPP

"Sinds november werk ik via Aardoom & de Jong in de zorg en volg ik het YEPP-traject. Tijdens de zomervakantie had ik het met een vriend over mijn ambitie; ik vertelde hem dat ik graag bestuurder wil worden in de zorgsector.

244bekeken
Geen reacties
Categorie: BlogInspiratiebijeenkomst
Rose van der Giessen25-02-2020 12:13
"Mijn datagedreven organisatie is slimmer dan ik"- Artificial Intelligence in de publieke sector: de transformatie naar datagedreven organisaties. 

In de zomer van 2020 organiseert Aardoom & de Jong de inspiratiebijeenkomst "Mijn datagedreven organisatie is slimmer dan ik" met sprekers Maurice Fransen en Lies van Gennip

175bekeken
Geen reacties
Categorie: BlogInspiratiebijeenkomst
Rose van der Giessen11-02-2020 14:20
Op donderdag 6 februari 2020 hebben wij mogen genieten van gastsprekers Erika Diender en Patrick Eckringa tijdens onze inspiratiebijeenkomst "Werken vanuit waarden! Houvast voor leiders in turbulente tijden".
431bekeken
Geen reacties
Rose van der Giessen31-01-2020 17:01
Toekomstbestendige zorg - waar staan we en waar gaan we naartoe?

Inspiratiebijeenkomst ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Aardoom & de Jong

Op 28 mei 2020 organiseert Aardoom & de Jong een bijzondere inspiratiebijeenkomst op een prachtige locatie met  speciale sprekers.

393bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Rose van der Giessen17-01-2020 15:14
Philippe: “Wij zijn trots te kunnen melden dat Aardoom & de Jong, samen met Frank van Dooren en Prof. dr. André Wierdsma, een nieuw programma heeft ontwikkeld speciaal voor bestuurders in de publieke sector.

‘De goede bestuurder - besturen vanuit eigenheid, visie en waarden'

Het meest persoonlijke programma voor reflectie en professionalisering voor bestuurders in de publieke sector

1027bekeken
Geen reacties
Maurice Sluis10-01-2020 16:48
“Werken vanuit waarden! Houvast voor leiders in turbulente tijden"

Donderdagmiddag 6 februari 2020 zal in Utrecht de inspiratiebijeenkomst plaatsvinden met het thema “Werken vanuit waarden! Houvast voor leiders in turbulente tijden" met sprekers Erika Diender en Patrick Eckringa.

1233bekeken
Geen reacties
Aardoom & de Jong is in de volgende branches binnen de publieke sector actief:

Zorg

 • Ziekenhuizen
 • GGZ
 • VVT
 • Ouderenzorg
 • Jeugd

Onderwijs

 • PO
 • VO
 • MBO / ROC
 • HBO
 • WO
 • Opleidingsinstituten

ZBO's

Decentrale overheid

 • Gemeenten
 • Provincies
 • Waterschappen

Rijksoverheid

Rechtbanken

Goede doelen
Woningbouwverenigingen

Cultuur

Welzijn