Nieuwsberichten / artikelen

Categorie: Benoemingen
Maurice Sluis12-09-2017 15:20

Start bemiddelde kandidaat Aardoom & de Jong.

Deze week zijn de door ons bemiddelde kandidaten Mark Wouters (Concerncontroller bij William Schrikker Groep), Liesbeth Thijssen en Sven van Megen (Financieel Consultant bij Valuecare) gestart!

Namens het team van Aardoom & de Jong wensen wij hen veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

46bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Maurice Sluis1-09-2017 12:24

Hoe selecteer je de juiste interim manager voor de publieke sector?

Er bestaat niet zoiets als dé interim manager. Welke werkzaamheden een interim manager verricht, hangt sterk af van het vakgebied waarin hij of zij aan de slag gaat. Een aantal gebieden waarin de interim-directeur wordt ingezet in de publieke sector zijn bij voorbeeld:

196bekeken
Geen reacties
Categorie: Benoemingen
M Sluis1-09-2017 11:59

Start bemiddelde kandidaten Aardoom & de Jong

Vandaag starten de door ons bemiddelde kandidaten Marienella Holleman (Manager Financiën bij WSG), Maarten Simons (Adviseur Bedrijfsvoering bij Stimulansz), Margot Lotters (Manager Gebiedsbeheer bij Rochdale) en Annet Boekelman (lid Raad van Toezicht bij Conrisq Groep).

Namens het team van Aardoom & de Jong wensen wij hen succes en plezier met hun nieuwe uitdaging!

130bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis27-07-2017 14:18
Aardoom & de Jong wint tender Kennisnet

Kennisnet en Aardoom & de Jong slaan de handen ineen. Kennisnet heeft de aanbestedingen m.b.t. de Werving & Selectie van meerdere senior Ict adviseurs op het gebied van informatievoorziening, infrastructuur en security gegund aan Aardoom & de Jong.

434bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Maurice Sluis26-07-2017 12:19

Hoe vind je een interim manager voor de publieke sector?

Anno 2017 werken steeds meer directeuren en managers als zelfstandigen. Dit betekent dat er meer aanbod is, maar ook meer speurwerk voor wie een interim directeur of -manager wil inzetten. Er zijn verschillende manieren om de juiste interim directeur of -manager aan te trekken / te zoeken. Maurice Sluis, partner bij Aardoom & de Jong Interim raadt de volgende vijf manieren aan.

423bekeken
Geen reacties
Categorie: Benoemingen
Maurice Sluis17-07-2017 9:57
Start bemiddelde kandidaat Aardoom & de Jong

Vandaag start de door ons bemiddelde kandidaat Robert Hester (Manager Uitvoering VFV bij UWV). Namens het team van Aardoom & de Jong wensen wij Robert veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

279bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Maurice Sluis9-07-2017 12:02

Hoe lang zet je een interim manager in?

In onze eerdere blog ‘4 redenen om een interim manager in te zetten in publieke sector’ hebben we de redenen voor een interim manager in te zetten besproken. In deze blog gaan we nader in op de periode dat een interimmer ingezet kan worden.

507bekeken
Geen reacties
Categorie: Benoemingen
Maurice Sluis1-07-2017 9:00
Start bemiddelde kandidaten Aardoom & de Jong

Deze week zijn de door ons bemiddelde kandidaten Koos van Diepen (Manager Afdeling Interne Audit bij Gemeente Amsterdam), Harm van Veldhuizen (Voorzitter Raad van Toezicht bij CONRISQ), Aniek van Hees (Directeur Dienst Onderwijs en Onderzoek - Zuyd Hogeschool) en Jolanda van den Oudenalder (Districtsmanager Groot Amsterdam - Divisie Uitkeren) begonnen.

Namens het team van Aardoom & de Jong wensen wij hen veel succes en plezier met hun nieuwe uitdaging!

291bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Maurice Sluis16-06-2017 13:00

Aardoom & de Jong groeit door!

Aardoom & De Jong stelt zich tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit bereiken we door directeuren, bestuurders, toezichthouders, managers en professionals te plaatsen in de positie waarin zowel organisatie als individu floreren.

Aardoom & De Jong is ook het bureau voor interim vraagstukken. Om hieraan invulling te geven wordt Aardoom & De Jong Interim B.V. opgericht en is Maurice Sluis als partner hier primair voor verantwoordelijk.

Daarnaast is Roy Zwiep toegetreden om verdere invuling te geven aan het label ‘Professionals’.

2435bekeken
Geen reacties
Categorie: Blog
Maurice Sluis11-06-2017 11:02

4 redenen om een interim manager in te zetten in de publieke sector

De markt voor interim management opdrachten is de afgelopen jaren sterk veranderd. Het klassieke beeld van een interim-directeur of -manager die tijdelijk wordt ingehuurd om de boel eens even flink op te schudden is veel te kort door de bocht. In toenemende mate gaat het vandaag de dag om tijdelijke inzet van interimmers, op hoog niveau met specialistische kennis en ervaring, voor afgebakende complexe opdrachten. De interim manager brengt naast een veel ervaring en kennis van eerdere opdrachten een frisse blik mee.

Bij deze 4 redenen om op interim basis een bestuurder, directeur of professional in te zetten: