Nieuw: Coaching voor bestuurders en topfunctionarissen

Door: M Sluis 23-2-2021

Categorieën
:
Nieuws, Nieuws,

Van het bestuur en topmanagement van organisaties in het publieke domein wordt steeds meer verwacht. De eisen vanuit de omgeving nemen toe, waardoor organisaties steeds wendbaarder moeten worden in een bijna continu veranderingsproces. Dit vraagt om leiderschap, visie en de vaardigheden om steeds weer de verschillende perspectieven van belanghebbenden in en rond jouw organisatie met elkaar te verbinden.

De praktijk is niet altijd maakbaar en brengt dilemma’s met zich mee. Deze kunnen uiteenlopend zijn, zowel van strategische als persoonlijke aard.

De coaches van Aardoom & de Jong hebben ruime bestuurlijke ervaring en kennen de praktijk. We bieden coaching aan die laagdrempelig is, snel beschikbaar en met een krachtgerichte aanpak. Klaar is klaar, ook na één gesprek. Zowel fysiek als online. In een sfeer van vertrouwelijkheid staan jij en jouw vragen centraal. We staan naast je en helpen je graag op weg!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Klik dan hier voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Philippe de Jong, Frank van Dooren of Clemens Blaas.