Aardoom & de Jong groeit door!

Door: Maurice Sluis 14-6-2017

Categorieën
:
Nieuws,

Aardoom & de Jong groeit door!

Aardoom & De Jong stelt zich tot doel de publieke sector te verbeteren. Dit bereiken we door directeuren, bestuurders, toezichthouders, managers en professionals te plaatsen in de positie waarin zowel organisatie als individu floreren.

Aardoom & De Jong is ook het bureau voor interim vraagstukken. Om hieraan invulling te geven wordt Aardoom & De Jong Interim B.V. opgericht en is Maurice Sluis als partner hier primair voor verantwoordelijk.

Daarnaast is Roy Zwiep toegetreden om verdere invuling te geven aan het label ‘Professionals’.

Philippe: "Aardoom & de Jong is zeer verheugd met het toetreden van Roy en Maurice. Wij zijn ervan overtuigd dat Roy en Maurice door hun enthousiasme en elan de labels professionals en interim-management verder kunnen uitbouwen en wij zodoende onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn! Roy heeft een gedegen achtergrond in de zakelijke HR dienstverlening en is zodoende uitstekend in staat de klantvraag te doorgronden. Maurice heeft een zeer uitgebreide achtergrond op directie en managementniveau in de zakelijke dienstverlening. Hij is zodoende nadrukkelijk in staat te schakelen op alle niveaus bij onze opdrachtgevers."

Wij zien uit naar een fijne samenwerking en wensen hun veel succes!