Philippe de Jong

Philippe  de Jong
Naam: Philippe de Jong
Mobiel: (06) 4724 2447

CV:

Philippe de Jong is samen met Maarten Aardoom de oprichter van Aardoom & de Jong. Philippe studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Sociologie in Utrecht. Na afronding van zijn opleidingen was hij werkzaam in diverse functies in de (forensische) zorg. Aansluitend stapte hij over naar de (rijks)overheid, waar hij in zijn laatste functie (mede)verantwoordelijk was voor de inkoop van (forensische) zorg.

Linkedin profiel van Philippe de Jong

Afgeronde vacatures:

Aardoom & de Jong Academie

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publiek sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Lees meer

Inspiratiebijeenkomsten en Webinars

Aardoom & de Jong organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten en webinars met inspirerende sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de wetenschap. Deze sprekers vertellen op persoonlijke wijze over belangrijke maatschappelijke thema’s.

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close