Ronald Gaartman

Ronald  Gaartman
Naam: Ronald Gaartman
Mobiel: (06) 2223 3604

CV:

Ronald Gaartman is Associate Partner bij Aardoom & de Jong. Ronald heeft rechten gestudeerd in Amsterdam. Na zijn studie heeft hij meer dan 20 jaar gewerkt bij de overheid als manager zowel in het P&O vak als in lijnmanagement functies op het gebied van Zorg, Welzijn en Cultuur. Na een korte periode als bestuursrechter heeft hij zijn loopbaan vervolgd bij Achmea. Zijn laatste functie bij Achmea was Seniormanager Management Development & Talent Development.

Afgeronde vacatures:

Aardoom & de Jong Academie

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publiek sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Lees meer

Inspiratiebijeenkomsten en Webinars

Aardoom & de Jong organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten en webinars met inspirerende sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de wetenschap. Deze sprekers vertellen op persoonlijke wijze over belangrijke maatschappelijke thema’s.

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close