Roy Zwiep

Roy  Zwiep
Naam: Roy Zwiep
Mobiel: (06) 1659 8500

CV:

Roy Zwiep is partner bij Aardoom & de Jong. Binnen de organisatie is hij verantwoordelijk voor de tak ICT Management & Professionals.

Na de Hotelschool heeft hij gekozen voor een opleiding Management aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Door vervolgens verschillende rollen binnen de Werving & Selectie te bekleden is zijn passie voor het vak ontstaan. Samen met de managementervaring die hij opdeed in de ICT vormt deze passie een perfecte combinatie in zijn functie bij Aardoom & de Jong.

Een commerciële organisatie gericht op kwalitatieve dienstverlening vormen voor hem de ideale setting. Ook niet onbelangrijk: het oog voor de menselijke maat en echt iets kunnen betekenen. Zowel voor iemands carrière als in de zin van waarde toevoegen voor de organisatie waar de kandidaat gaat werken spelen voor Roy een belangrijke rol. De energie en ambitie van het team van Aardoom & de Jong en de groeipotentie van de organisatie spreken hem erg aan. Het samen nieuwe projecten opzetten en nieuwe wegen inslaan zorgen voor een uitdagende werksfeer. De stap om partner te worden bij Aardoom & de Jong was dan ook een logische stap in zijn carrière.

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close