Bjorn Oud

Bjorn  Oud
Naam: Bjorn Oud
Mobiel: (06) 3712 2373

CV:

Bjorn Oud is sinds 2017 werkzaam als consultant bij Aardoom & de Jong. Bjorn studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na zijn studie is hij enige tijd als projectmedewerker werkzaam geweest. Als consultant bij Aardoom & de Jong werkt hij in de breedte voor organisaties in de publieke sector.

Aardoom & de Jong Academie

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publiek sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Lees meer

Inspiratiebijeenkomsten en Webinars

Aardoom & de Jong organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten en webinars met inspirerende sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de wetenschap. Deze sprekers vertellen op persoonlijke wijze over belangrijke maatschappelijke thema’s.

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close