Sylvia van de Wetering

Sylvia  van de Wetering
Naam: Sylvia van de Wetering
Mobiel: (06) 5012 1291

CV:

Sylvia studeerde Arabisch binnen de faculteit Talen en Culturen van het Midden-Oosten aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na haar studie werkte ze in diverse functies met vluchtelingen, alleenstaande minderjarige asielzoekers en nieuwkomers.

Sylvia draagt de publieke sector een warm hart toe en vervulde diverse rollen, met name binnen het sociaal domein. Ze was interim-manager en adviseur voor de BMC groep. Daarna werkte ze een aantal jaren als (project)manager, teamcoach en trainer, o.a bij het UWV. In 2016 leidde ze als interim-manager een noodopvang voor het COA. Daarna is zij als manager bij stichting DOCK, een brede welzijnsorganisatie werkzaam geweest.

Afgeronde vacatures:

Aardoom & de Jong Academie

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publiek sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Lees meer

Inspiratiebijeenkomsten en Webinars

Aardoom & de Jong organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten en webinars met inspirerende sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de wetenschap. Deze sprekers vertellen op persoonlijke wijze over belangrijke maatschappelijke thema’s.

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close