Joep Teunissen

Joep  Teunissen
Naam: Joep Teunissen
Mobiel: (06) 1049 4067

CV:

Joep Teunissen is als associate partner verbonden aan Aardoom & de Jong. Binnen de organisatie houdt hij zich bezig met werving en selectie voor ICT voor zowel interim als vast.

Joep Teunissen heeft jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening en ICT. Zijn kracht is om de vertaling te maken van business doelstellingen naar tastbare en realiseerbare oplossingen. Naast zijn kennis van ICT, heeft Joep een passie voor en veel kennis van de zorg.

Aardoom & de Jong Academie

De Aardoom & de Jong Academie biedt een breed scala aan opleidingen, trainingen en coaching. Speciaal samengesteld voor toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en professionals in de publiek sector. Deelnemers ontwikkelen in de Academie zowel hun persoonlijke als professionele vaardigheden. We verbinden ons aan jouw leerresultaten, zodat jij meer impact kunt maken en effectiever wordt. Je scherpt bovendien je ondernemersvaardigheden aan en leert nieuwe methodieken om slim te innoveren. 

Lees meer

Inspiratiebijeenkomsten en Webinars

Aardoom & de Jong organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten en webinars met inspirerende sprekers uit onder meer de overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de wetenschap. Deze sprekers vertellen op persoonlijke wijze over belangrijke maatschappelijke thema’s.

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Aardoom & de Jong gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close